Hur grym är inte jag?! Jag släpade hem dessa godingar helt själv på bussen och tunnelbanan. Tungt som tusan, mysigt att bli svettig av det, men sååå värt besväret! Nu är jag ännu mer redo att ta mig an träningen som börjar nästa vecka!

 

Har egentligen ingenting viktigt att säga just nu... Är väldigt trött efter två rätt intensiva dagar i skolan. Gårdagen bjöd på en hel del matte (ont i huvudet deluxe på kvällen, somnade i soffan 21.30) och idag var första dagen med arbetsrätt. Fasade inför lektionen och med all rätt - vi har otroligt mycket att göra redan och det är efter första dagen bara. Kill me, just kill me now säger jag bara! Känns som om jag somnar när som helst, ögonlocken är riktigt tunga och klockan är bara halv tio... Oj, oj, oj...!
 
Laddade upp mina "före-bilder" till Fitnessfighten alldeles nyss. Kan inte påstå att det var någon vacker syn. När jag tittar på bilderna känner jag verkligen att det är dags för en liten förändring, sådär vill jag INTE se ut. Tänker dock inte dela med mig av mina sexiga bilder utan det gör jag kanske kanske kanske sen efteråt när jag har blivit tränad och vågar stå för det ;)
 
Såhär glad blir jag när jag tänker på arbetsrätt..!
 
 
 
 
Så roligt att det är några stycken som faktiskt har sagt att de vilfl följa min utveckling i Fitnessfighten. Blir jätteglad att folk engagerar sig :) Lovar inte att det kommer hända mirakel med mig men vi får se hur allt artar sig! Vi är några stycken som ska göra det här så vi har faktiskt startat en egen blogg för att skriva av sig om dagsform, dela med sig av tips osv. Kolla gärna in den här sen oxå.
 
 
Eftersom jag gick upp frivilligt (!) 07.30 imorse har jag hunnit med en hel del plugg. Upptäckte nämligen igårkväll att vi ska ha läst typ 250 sidor tills på torsdag inför nya kursen som börjar då - arbetsrätt. Svårt som tusan, hänger inte riktigt med men jag antar att det klarnar lite mer på torsdag när läraren förhoppningsvis förklarar för oss.
 
Var och lunchade med Ellen, länge sen vi sågs så det var riktigt kul att catcha up lite grann! Skulle egentligen gått till Vigårda i Mood-gallerian men det var på riktigt 15 meters kö till disken så vi skippade det och valde ett säkert kort istället; Fridays. De har äntligen skippat sommarmenyerna och är tillbaka till lunchmenyer, alltså lite billigare priser än på kvällarna. 98 kronor för en stor hamburgare och läsk tycker jag är helt okej med tanke på hur goda hamburgare de gör!
 
Efter det gick jag förbi Gina Tricot en sväng för att köpa en mössa och en halsduk som matchar, och som dessutom går bra att färgkombinera med min nya mörkblå jacka. Hittade en krämfärgad mössa och matchande halsduk så jag är hur nöjd som helst! "Råkade" även gå förbi smyckena och hittade ett superfint halsband som jag bara inte kunde låta bli att köpa så blev det också.
De hade även fått in superfina armband med stjärntecken på för en billig peng så tyckte att jag kunde ge mig själv en liten fin present. Först när jag köpte det trodde jag att det var ett halsband men jag hade nog fel för kedjan var alldeles för kort för det. Så är nog ett armband. Har inte öppnat förpackningen än men strunt samma, det är riktigt fint så det spelar ingen roll vad det är :)
 
 
 
 
Hade lite tid över igår och titta så fint jag lyckades göra :)
 
Nu har jag anmält mig till Fitnessfighten! För er som inte vet vad det är så är här en liten kort förklaring:
 
"Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet."
 
Nu tänker förmodligen en del av er att jag behöver väl inte gå ner i vikt? Svar: Nej, det behöver jag inte. Tro mig, jag är fullt medveten om att jag inte är tjock någonstans och inte ska gå ner i vikt. Det är inte det som det handlar om heller. Vad jag vill med detta är att "tighta till" lite här och där, man är ju kanske trots allt inte helt nöjd med hela kroppen ;) Saker som att forma armarna lite mer, försöka lyfta upp rumpan lite, minska på celluliter etc etc - det är sådant jag vill. Sedan vill jag också lära mig att äta rätt och vad det innebär då jag verkligen är helt lost på det området.
 
Så nu vill jag inte höra några klagomål tack, jag vill som sagt bara ta hand om min kropp med träning och nyttig mat. Gärna lite peppande ord, det säger jag aldrig nej till!
 
06.40-10.00 har jag tvättid idag. Därför vaknade jag rätt tidigt imorse (nähä?) för att göra iordning tvätten och sedan komma upp till lägenheten igen för att sova vidare lite. Riktigt underbar morgon att vakna till - blå himmel och myspys-väder.
 
Trodde att dagen skulle börja på allra bästa tänkbara sätt. Tji fick jag. Slog på datorn, kollade mailen och har fått från Apple ett otroooligt roligt mail;
 
Your Apple ID has been temporarily locked!
Somebody else just tried to sign in into your Apple account from another IP Address.
Please re-confirm your identity today or your account will be suspended due to concerns we have for the safety and integrity of the Apple Community.
 
Jättekul, eller hur?! Så jag klickade på länken som fanns nedanför, tror ni det funkade? Nej, såklart inte. Gick till Apple's hemsida och loggade in - inga problem. Stod inget felmeddelande om att det inte skulle fungera eller att det ska stängas av imorgon. Ringde till kundtjänst och de sa samma sak, det stod ingenting annorlunda eller konstigt. Så det jag kan göra är att hålla tummarna att ingenting händer imorgon och OM det nu skulle hända ska jag ringa tillbaka till dem så får de titta lite närmare på saken. Varför ska det hända mig? Jag som hade en så bra start på veckan får ett sådant här bakslag på en gång. Vilken lycka... Snälla, håll tummarna för min skull att ingenting händer med mitt Apple ID-konto!

Kunde inte motstå längre, jag föll för grupptrycket... Skämt åsido, nu har även jag blivit medlem i SATS. Känns lite vemodigt att svika Friskis då jag har varit dem trogen i fyra år nu men kände att det ändå var dags för en förändring. Behöver alla små saker jag kan komma åt för att hålla motivationen för Fitnessfighten uppe! Har dessutom blivit av med alla träningskompisar från Friskis och ville inte vara ensam kvar.

Så wish me luck är allt jag kan säga just nu ;)

 

Kom precis hem från Bromma Blocks där jag köpte en ny träningsväska (så att allt veeeerkligen ska få plats!) och även ett par nya träningsshorts - nedsatt pris! Hur underbart är inte det när man hittar sådant? Köpte detta då jag behöver all motivation jag kan få inför kommande Fitnessfighten. Kommer som sagt berätta mer om det när det närmar sig, men är än så länge ca 10 dagar kvar.
 
Ibland är jag lite konstig, det vet jag om, men igår var jag inte så konstig som jag tyckte till en början :)
Hade inget att göra igårkväll så jag åkte till Spånga IP och såg när Sicklas grabbar rent ut sagt spöade skiten ur Olympiacos, vinst med 7-2. Riktigt kul för nu är de klara för spel i div 5 nästa år också. Starkt jobbat eftersom de var nya nu till säsongen. Det var riktigt kallt, nästan så det är dags att ta till vinterjackan nästa gång men det känns lite deprimerande - då är sommaren verkligen över i sådant fall. Så den får hänga i garderoben ett tag till faktiskt. Men kul trots kylan, de spelade riktigt bra tycker jag, och framför allt kul med en vinst. Tjohooo!!
 
 
 
 
Idag var det riktigt segt i skolan, lärde mig mycket och det var intressant, men det kändes som om luften helt hade tagit slut i klassrummet. Så på rasten smög jag iväg och köpte en liten chokladbit. Tyckte att jag förtjänade det (trots att det är torsdag!) men kände ändå att det var okej då jag ska köra Fitness Fighten om ca 2 veckor. Mer om det när det närmar sig ;)
 
Kan inte påstå att jag har njutit till fullo av mina lediga dagar för i längden är det rätt tråkigt att inte ha något att göra. Men igår var första dagen på länge som jag faktiskt hade någonting planerat.
 
Åkte med Carro och Tilda för att lämna in deras bil på service och under tiden hade vi lite qualitytime i Bromma Blocks. Mycket god mat och blev faktiskt lite shopping. Jag vet, jag vet, jag ska inte shoppa, men jag hittade en vinterjacka - redan! Föll pladask. Riktigt fin, mysig, mörkblå dunjacka och priset var verkligen överkomligt. Hade dessutom presentkort så behövde "bara" betala 700 kr. Vilket faktiskt är bra mycket bättre än den jackan jag hade spanat på innan (4000 kr...). Så kändes ändå som ett kap!
 
Tyvärr regnade det större delen av dagen, vilket alltid är lika trist. Tur att vi var inomhus mest! Men det värsta var ändå när vi hade hämtat bilen och var påväg hem, då var det något som inte riktigt stämde så vi fick köra till sidan och undersöka saken. Det blev ett litet äventyr i Ulvsunda helt enkelt då bilen behövde vila ett tag. Jag, Carro och Tilda tänkte ta en promenad (och höll såklart tummarna att det inte skulle börja regna igen!) men vi hade tur för där vi hade ställt oss låg en grill, så där höll vi till en timme och åt lite middag. Tur i oturen kan man verkligen säga.
 
 
 


 
Senare på kvällen var det pannkaksdags hemma hos Carro (inte samma Carro som nyss) tillsammans med Sara, Maria, Linn, Sophie och Elin. Carro stekte pannkakor i - tro det eller ej - två timmar!  Att hon orkade, stor eloge! Men hur goda var de inte?! Mums :)
 


Ingarö IF - Sickla IF, 2012-09-15

Då ordinarie skribent inte hade möjlighet att närvara under gårdagens match fick jag den stora äran att i hans ställe skriva några rader. Kommer naturligtvis inte bli lika bra och inlevelserikt som Pålle brukar skriva men jag lovade att göra mitt bästa så får nu stå mitt kast. Får hoppas att ni som läser nöjer er!

Nog med snack - nu till gårdagen. Det måste utan tvekan ha varit den bästa höstdagen hittills. Inte bara med tanke på hur fantastiskt väder det var utan också att Sicklas små pojkar fick ta tre poäng mot tabell-tvåan Ingarö.

Sickla inledde matchen lite halvdarrigt vilket gav Ingarö ett kanonläge redan efter två minuter p.g.a. lite dräll i backlinjen. Som tur var stod Billy klarvaken från start och gjorde en kanonräddning. Ingarö fortsatte att trycka på och hade mest boll under första tio minuterna.

I minut 14 fick Sickla en hörna som styrdes mot mål men tyvärr lyckades Ingarö rädda på mållinjen. Efter detta fortsatte Sickla att trycka på och började ta för sig allt mer av spelet. Några minuter senare slarvades det lite i Ingarös försvar och Sickla lyckades ta sig igenom men fick inte till någon fullträff utan målvakten kunde enkelt rädda.

Spelet böljade fram och tillbaka och under några minuter hände inget nämnvärt. Bollen höll sig kring mitten av planen och båda lagen kämpade på. Men så i minut 32 fick Sickla en frispark på höger sida, ca 35 meter från mål. Affe slog en hög boll in mot mitten som klockrent träffade Teds panna, han nickade in den i mål och 1-0 till Sickla. Underbart!

Nu fick Sickla blodad tand och lyckades trycka på ännu mer. Hjalle gjorde en snygg dragning på höger sida och lyckas få bollen till Martin Eriksson som fick till ett rätt bra skott men det täcktes ut till en hörna. Affe gick ut till hörnflaggan och gjorde sig redo, slog in en bra hörna som letade sig fram till Dogge. Han gjorde en stående sid-bicycleta (kan man säga så?) och fick en klockren träff in i mål. 2-0 till Sickla (36)!

Bara några minuter senare (40) var det dags igen, än en gång en frispark från höger sida. Affe var riktigt på hugget idag och slog en till bra frispark som efter lite strul återigen hittade Dogges fötter och han kunde trixa in 3-0 till Sickla.

Sickla hade större delen av spelet under första halvlek och lyckades få till fler chanser än de jag precis har skrivit om. Även Ingarö lyckades vid något tillfälle få en riktigt farlig chans men där var muren Billy och räddade igen. Det märktes även att matchen spelas på naturgräs då många av spelarna, både Sicklas och Ingarös, halkade omkring en hel del. Fel skor månne?

Fem minuter in i andra var det Ingarös tur att visa varför de ligger så högt upp i serien. De väntade högt upp när Billy skulle slå en utspark, han fick lite felträff och bollen seglade ner till en Ingaröspelare som förvaltade bollen bra och sköt in reduceringen, 3-1. Något senare fick Ingarö en hörna som blev riktigt farlig men bollen rullade ut över kortsidan nära stolpen.

Nu märktes det att Ingarö var mycket mer hungriga och Sickla backade hemåt en aning. I ett försök att stoppa uppspelet drog Calle på sig en varning, matchens första. Trots att Ingarö tryckte på mer fick Sickla några chanser då och då men lyckades aldrig hela vägen fram. Simon fick in en bra nick från en hörna men bollen nådde aldrig hela vägen fram. Undrar dessutom hur domaren inte kunde ge Sickla straff efter att Affe i ett senare läge fick två raka armar i ryggen av målvakten och stupade rätt ner i gräsmattan. Men man kan inte se allt helt enkelt..!

Spelet var till större delen på mitten av planen och mer på Sicklas planhalva än Ingarös. Matchen fortsatte utan att något större hände och vi på läktaren tittade på klockan konstant men tiden tickade på alldeles för långsamt. Jag förstår Ingarös frustration då de inte lyckades komma närmare, men att i slutminuterna dra på sig en varning mitt på planen är bara onödigt.

Sicklas grabbar var mycket bättre än förväntat och bjöd upp till en underhållande match. Framför allt så fungerade försvaret riktigt bra - tack Dogge, Ted, Johan och Martin W för att ni var så stabila. I andra halvlek gjordes lite justeringar i uppställningen då Oscar Folcke behövde spendera resterande tid i skuggan bredvid planen (hoppas du mår bättre idag!) och då klev Calle ner på backen och gjorde det riktigt bra. Affe och Hjalle får en stor eloge för att ni orkade springa så mycket som ni gjorde, även om allt inte alltid räcker hela vägen så måste ni ha en otrolig kondition för att orka. Simon, Martin E och Jones samarbete på mitten klickade verkligen idag och det var inte många bollar som kom förbi där. Kevin, Bobby och Erik kämpade även på de så gott de kunde och bevisligen räckte det långt denna dag. Har redan nämnt Billy men utan dig hade nog en del skott letat sig in bakom mållinjen och matchen fått en annan bild så det får vi tacka dig för.

Killar - stort tack för allt ni gjorde utöver det som jag inte har nämnt. Vi på läktaren njöt till fullo av att se er, riktigt skönt att ta en 3-poängare nu när det är som viktigast att ta poäng för att hålla sig kvar i femman. Ska även tillägga att dagen till ära så fanns klanen Bruzelius på läktarplats och vad passade då bättre än att få se sin son nicka in 1-0? Även svärmor hade tagit sig till Ingarö IP och var nog lika stolt hon också. Mest stolt av alla i publiken tror jag nog att herr och fru Tofte var som har en sådan kanonskytt som Dogge till son.


Hoppas att ni orkade läsa allt, det blev lite längre än jag trodde att det skulle bli. Men vill man försöka skapa en bra återblick av matchen och få med det mesta blir det dessvärre så. Nästa vecka är det återigen herr Hoogendoorn som sitter vid tangentbordet och jag får tacka för min medverkan!

Ellen
Fotbollsfru och stolt Sickla-supporter

 




Vilken underbar kväll!!! Jag älskar mina vänner, ni är bäst allihopa! Maten på restaurangen var toppen, alla var glada och rumpskakandet fortsatte sent in på natten. Att både huvudet och plånboken tyvärr har fått ta varsin rätt hård smäll kan nästan vara värt det när en kväll blir så lyckad!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För att låta lite negativ, men fy faaasiken vad tråkigt väder det är idag! Hade tänkt ge löpträningen en till chans imorse men det fanns ju inget som fick mig att vilja göra det när jag vaknade och såg vädret. Så får skjuta på det lite till helt enkelt.

För att muntra upp mig lite så tog jag förmiddagen till att ta hand om mig själv lite så jag tog en lång dusch, plockade ögonbrynen, sminkade mig lite noggrannare än vanligt, valde kläder med omsorg (det är ju ändå fredag = fredagsfin!) och annat tjejgöra.
 
Tur är också att jag har underbara vänner som vill ta sig tid att träffa mig trots att regnet smattrar utanför fönstret. Blev en lunchdate med Fanny på Lilla Capri. Liten mysig restaurang på Hantverkargatan, prisvärt alla gånger. Kanske inte världens bästa ställe men jag skulle absolut gå tillbaka igen, maten var riktigt god.
 
 


 
Ska för övrigt bli riktigt kul ikväll då vi ska fira lilla Limpan som har fyllt 24 vuxna år. Först restaurang på Blekingegatan och sedan vidare ut för att göra stan osäker. Helt underbart att det är så många som lyckades ta sig tid att hänga med, tror vi är 15 stycken. Bästa vännerna i världen, läääängtar!!!

Hux flux så blev vi lediga idag. Jag klagar inte! Enda lilla jag klagar på är att jag inte har några särskilda planer idag. Kanske är skönt det också men jag tycker om att sysselsätta mig. Får i och för sig tid till att plugga lite då vi har en del att ta igen eftersom böckerna vi ska använda inte kom förrän igår.
Kanske tar en liten tripp ner på stan eller sätter mig ute i solen och läser eller liknande, kan ju bara inte ligga inne hela den här dagen. Tittar ut genom fönstret och ser hur solen skiner från en nästan klarblå himmel. Klart jag blir lite lurad - det är säkert inte så varmt som det ser ut att vara, men hösten är helt enkelt underbar ändå. Sååå mysig, nästan min favoritårstid :)
 
Har precis kommit hem efter en löprunda som i ärlighetens namn gick superdåligt. Var inte överdrivet taggad på att gå ut och springa innan men så tänkte jag att okej, jag kör med Runkeeper samtidigt så får jag veta hur pass bra jag ligger i tiden och hur min kondition ser ut jämfört med i våras. Efter 7 minuter och 40 sekunder säger rösten att jag har sprungit 1 km. Hur är det möjligt?! tänkte jag. Så långsamt springer jag väl inte, eller? Tyckte nog att jag tryckte på rätt bra i början ändå. Jag fortsätter springa och det dröjer läääänge innan jag hör rösten igen som då är inne på km nr 2. 16 minuter, vad är det här?! När jag hör det så tappar jag all motivation för att fortsätta springa och börjar känna efter både här och där och bestämmer mig för att nej, nu ska jag powerwalka resten av vägen hem så får vi se ifall jag känner mig bättre sen. Självklart borde jag inte ha slutat springa utan gett mig fan på att slutföra uppgiften jag tog mig an men jag fungerar tyvärr inte så. Den där vinnarskallen finns inte riktigt inom mig, tyvärr.

Precis innan jag kommer fram till dörren hemma så säger rösten att jag har sprungit/powerwalkat 4 km. Hur i h-vete kan detta stämma? Jag har ju gått nästan hela Kungsholmen runt, någonting måste vara helt fel. Så jag går in på Eniro och mäter ut hur lång sträcka jag har sprungit. Naturligtvis är det 5,5 km så inställningarna måste vara fel. Kollar upp det och naturligtvis - den mäter i miles, inte km. Inte så konstigt att jag trodde jag var sämst, en mile är väl längre än en km? Så nu sitter jag här och är irriterad på att jag inte kollade inställningarna före jag gick ut.
 
Att det var inställningarna som var fel och inte jag som var sämst fick mig på lite bättre humör så jag kanske tar  mig i kragen och går ut och springer även senare i veckan, vi får se. Att löpträna kan vara något av det tråkigaste jag vet och då är det rätt svårt att hitta motivationen till att göra det. Men jag behöver alla tips jag kan få - vad ska jag göra för att tycka det är roligt att springa?!
Hade en riktigt rolig dag och kväll med Sandra i lördags! Först var det lunchdate på Bellmans och sedan fortsatte vi hem till henne och kissarna. Sååå söta! Önskar att jag också hade katt, men var sak har sin tid och plats så kanske kommer senare i livet, we'll have to wait and see..! Framåt kvällen rörde vi oss hem till Mirre i Ektorp och hade mysig hemmakväll med vin och snacks tillsammans med henne, hennes sambo Oscar och Alma och hennes kille Johan. Lite senare anslöt även Penny, kul :) Vi lekte Galenpanna vilket också var kul, riktigt svårt dock. Vann inte men kom inte heller sist - alltid något.
 
Lunch at Bellmans
 

Mexes och Lindsey - hur söta som helst!
 

Outfit for the night
 

Gott vin, prova ;)
 

Kvällens värd
 

Penny och Sandra
 

Igår var jag och Ted ute i Flottsbro för att reka lite inför Teds kommande friluftsdag. Orientering står på schemat då så vi gick banan runt för att titta ut var kontrollerna ska placeras ut senare. Tog mycket längre tid än vad vi trodde så fick stressa lite på slutet för att hinna. Var ändå rätt mysig skogspromenad, och jag som inte ens gillar skogen. Vad har hänt med mig? Kanske är till det bättre att jag har ändrat mig angående skogsvistelser? Det var trots allt en helt okej promenad!
 

 

 

Ibland kan det vara lite knepigt att förstå kartan
 

Senare på eftermiddagen/kvällen hade Ted match och som den fotbollsfru jag är var jag självklart där och tittade. Tyvärr gick det inte lika bra den här gången utan det blev dessvärre en förlust. Det kan inte alltid gå som man vill, shit happens!
När vi var påväg hem efter matchen var det broöppning. Såklart skulle vi drabbas av det också. Det stora problemet var dock att bron hade fastnat vilket gjorde att vi efter 10 minuter gav upp väntan och bestämde oss för att gå ner till Hammarby Sjöstad och ta tvärbanan till Gullmarsplan. Sagt och gjort, vi tog vårt pick och pack och började promenaden. Var ändå en rätt skön septemberkväll så kan inte påstå att jag var på alltför dåligt humör. Hungrig var jag däremot så lite synd att vi inte var hemma förrän 40 minuter senare än planerat. Men men, man kan inte få allt här i världen!
 
Bilarna kunde vända vilket många också gjorde, men bussarna hade dessvärre inte samma möjlighet
 
 
Har helt glömt bort att jag har en liten blogg som väntar på att bli uppdaterad. Herregud, skäms och förlåt! Har i och för sig inte hänt så mycket senaste dagarna.. Var i skolan igår och var totalt sänkt när jag kom hem. Blir lätt så när jag inte är van ännu att sitta i skolbänken mellan 9 och 16 och bara ta in information. Hoppas att det blir lättare med tiden!
 
I tisdags var jag och tränade på morgonen, kände för att dansa lite så fick bli ett danspass. Var mycket jobbigare än jag trodde, svettades floder och var verkligen helt slutkörd efteråt. Skönt, tycker om när träningen bli så utmanande :)
 
Senare på eftermiddagen träffade jag söta Martina för en fika. Alltid lika mysigt att träffa henne! Så dåligt av oss egentligen att vi inte ses oftare än vad vi gör så vi bor ca 10 minuter ifrån varandra!
 
 
Ikväll (om man nu kan kalla kl 18 kväll?) ska jag gå på Ciccis afrodans-pass på Planet Fitness, där hon för övrigt jobbar. Är lite nervös faktiskt, måste ju visa mig från min bästa sida då det är en kompis som kör. Måste dessutom faktiskt försöka allt ordentligt, men det är bra förstås :) Ska i alla fall bli riktigt roligt att se hur hon är som ledare!
 
 
Nu - back to school!
...jag blev påhoppad idag vid busshållsplatsen, helt utan anledning!
 
Jag satt och väntade på bussen, hade väskan bredvid mig på bänken och tittade runt i telefonen - alltså såg jag inte mycket runt omkring mig. En man/gubbe/karl etc. säger till mig med hög bebisröst (alltså, som om han pratade med en bebis); "men är du dum i huvudet lilla vän? Det förstår du väl att du inte kan ha din väska där när jag kommer och sätter mig nu". Jag tittade upp på puckot som hade kläckt ur sig kommentaren och flyttar naturligtvis på min väska. Jag är inte den som är den utan kommer någon så flyttar jag SJÄLVKLART på väskan. Det räcker tydligen inte för gubben utan han måste säga till mig "korkade ungdomar, sitter helt inne i sina dumma telefoner och har ingen som helst koll på omvärlden. Idioti!". Då blev jag faktiskt förbannad och sa till honom, med rätt snäll röst; "då ber jag så hemskt mycket om ursäkt, men om du nu vet att jag inte har koll på omvärlden så kan du inte ta förgivet att jag ska flytta på min väska, utan du kan istället be mig på ett snällt och trevligt sätt så flyttar jag självklart på mig. Bara onödigt att vara sur.". Han tittar på mig och ser riktigt grinig ut men mumlar något i stil med "hmm, ja, det har du kanske rätt i.. korkade ungdomar.. usch..".
Sedan när bussen kommer sitter han kvar och ser sur ut. Han skulle alltså inte med bussen utan behövde bara någonstans att sitta. Kommentarer på det? Hmm, ja, jag tyckte i alla fall att det var konstigt gjort, men alla är vi olika!
 
Jag ska aldrig vara så sur utan anledning! Aldrig någonsin! Tänk att gå omkring och vara bitter för minsta lilla, herregud vilket trist liv man måste ha då. Ska alltid försöka vara positiv och trevlig mot människor tills de är raka motsatsen till mig.
Har haft en riktigt mysig helg. I lördags morse tvättade jag lite, synd egentligen att behöva låta en lördagsmorgon gå åt till sådant men har man inte alltid tid i veckorna så blir det så. Efter det skulle jag åkt och tittat på Teds fotbollsmatch men den blev tyvärr inställd p.g.a. sönderregnad plan. Synd! Framför allt när det var på en lördag kl 14 vilket aldrig händer annars, är alltid söndageftermiddagar. Men men, nu blev det som det blev. Vi drog ut en runda på stan istället och hittade lite fina kläder - både jag och Ted.
Senare på kvällen kom Sara och Fredrik hit på middag och spelkväll. Blev charader för hela slanten och tyvärr var jag alldeles för inne i lekarna för att komma ihåg att fota. Så har dessvärre inga fina bilder att visa. Väldigt trist då vi såg fantastiskt roliga ut större delen av tiden. Hur kul som helst!
 
Igår var jag, Ted och Bobby på Andreas innebandymatch. Var en träningsmatch så betydde egentligen ingenting men de vann ändå, alltid kul att vinna. Kul också att han spelar i Duvbo för då har vi bara tio minuters åkväg till hemmamatcherna som börjar snart. Kommer kunna se mycket innebandy, sportnörd som man är.
 
Var även bjudna på middag hos morbror Christer då kusin Linnea hade fyllt 12 tidigare i veckan. Blev grillat, mums! Spenderade större delen med att spela mobilspel mot Christer, Frida och mamma (som även hon har joinat iPhone-träsket!). Kono och SongPop - riktigt roliga spel faktiskt. Hur nördigt lät inte det? Nåja, vi hade kul!
 

Första omgången gick mycket bra, behövde skryta lite ;)
 
Idag har jag hunnit med att handla mat för hela veckan och en liten sväng på gymmet också. Medelgympapasset som jag var på var sådär, tyckte inte om ledaren så mycket och låtarna var konstiga och passade inte riktigt med rörelserna hon gjorde. Så kommer förmodligen inte gå på hennes pass igen. Tog ändå igen lite "förlorad" tid i mitt tyckte och sprang intervaller på löpbandet istället. Blev heeeeeelt slut! Riktigt skönt att ta ut sig så mycket.
 

 

I väntan på bussen - tyckte jag förtjänade detta då jag hade tränat på morgonen och hade väldigt tunga kassar att släpa på ;)
Filmen var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Kanske inte världens bästa film, handlingen var sådär, men nog gjorde den min fredagkväll till det bättre! Även besöket på Pizza Hut innan bion gjorde min kväll. Riktigt smarriga pizzor och trevligt sällskap - inte mycket som slår det!
 

Visst har jag vackra vänner?