Äntligen fredag! Jag ska kanske inte klaga förstås, har ändå varit ledig måndag, tisdag och torsdag den här veckan. Lite av en lyx om jag får säga det själv. Spenderade gårdagen med Carro och hennes lilla godbit, alltid lika mysigt!
 
 
Idag har det varit full fart i skolan, har äntligen kommit igång lite på allvar. Känns skönt med en lugn start, hade bara presentation av skolan och av varandra i onsdags och idag hade vi en grundläggande genomgång om vad det egentligen innebär att arbeta som löneadministratör. Tro mig när jag säger att det inte kommer bli en lung stund - det är sååå mycket man ska kunna! Alla dessa lagar, avtal, system och allt annat man ska kunna, kommer inte få mycket sömn känns det som i detta nu. Men "efter regn kommer solsken" så får tänka på lite längre sikt att det bara är ett års plugg och sedan dags för att börja jobba igen. Kändes ändå idag som att det är helt rätt val för mig! Trots att det var mycket lyssnande och antecknande så trivdes jag hela tiden och lyssnade intresserat på allting. Vet inte hur mycket som fastnade men hoppas på mycket ;)
 
Man måste hjälpa läraren med namnen ;)
 
Kommer bli en del häng på detta ställe
(jag dricker som ni vet inte kaffe - ännu - men varm choklad går ju bra!)
 
Nu är det snart dags att bege sig mot Söder för att äta middag och gå på bio med mina sköna bönor Fanny och Hanna. Känns som att det är en perfekt film för oss - Magic Mike! Den ska man kanske inte gå på med pojkvänner, se nedan varför... ;)
 
Första skoldagen är avklarad! Känns riktigt bra, kommer bli fin-fint det här. Var mest introduktioner och lära-känna-lekar idag (samt en hel del raster) men känns helt rätt. Superkul att ha kommit igång äntligen! Imorgon blev vi lediga hux flux då det hade blivit lite strul med schemat så kör igång igen på fredag. Klassen verkar bra också, 36 stycken varav tre killar, så har en känsla av att det kommer bli mycket tjejsnack. Bara att vänta och se :)
 
 
Kom hem vid 23-tiden igårkväll så hade inte riktigt orken att uppdatera bloggen då så kände att det var dags nu!
 
Igår var jag hemma hos Sara tillsammans med Mia, Carro, Linn och Sophie. Temat för kvällen var "spa" med betoning på S-P-A. Helt fucking underbart! Började kvällen med lite middag och vin för att sedan fortsätta med godis, chips och andra onyttigheter. För er som vet vad jag har sagt angående onyttigheter i veckorna så höll jag mig faktiskt borta från allt. Grymt svårt var det, framför allt när Sara ställer fram en godisskål fylld med gottis som jag älskar! Men jag klarade det, klapp på axeln till mig :)
 
Resten av kvällen var vi riktigt, riktigt tjejiga, men det behövs ibland. Massagetåg, fotbad, nagelfilande, ansiktsmask etc etc. Så otroligt mysigt att hitta på sånt på en tisdag med de bästa vännerna i världen. Me love!
 
Carro och Mia
 

Sara och jag
 

Sophie och Linn
 

Svårt att mostå!!!
 

Massagetåg.
För att citera Linn; "Yes boys, we do exactly what you think we're doing on our girls nights.."
 

Mia fick inte lika "vacker" mask som oss utan en genomskinlig
 

Carro, Linn, Sophie, jag och Sara
(jag tog kaaaanske lite för mycket plus att blixten fastnade på mig!)
 

Mysigt med fotbad
 

 

Fanns en del nagellack att välja mellan
 
 
 
 
 
Imorse kom jag på att jag ännu inte hade provat min smarta idé om att använda en gammal sidoväska som datorväska. Jag provade och insåg till min stora fasa att datorn inte fick plats i väskan! Då jag ska ha med mig datorn redan imorgon (första skoldagen, tjohooo!) var jag helt enkelt tvungen att gå ut på stan och leta efter någon som passade. Visste inte riktigt vad jag var ute efter mer än att jag ville att den inte skulle se ut som en "vanlig" datorväska, vill gärna att man inte helt ska förstå att det döljer sig en dator i väskan. Hittade denna goding på MediaMarkt och blev kär! Var såklart tvungen att se utbudet på Elgiganten men de hade mycket, mycket dyrare väskor och egentligen bara en enda som jag kunde tänka mig men tyckte faktiskt att 1100 kr var lite väl saftigt för en datorväska.
 
Så denna blev det!
 
Idag har jag varit lite hemmafru. Rätt skönt att få en dag till att bara ta hand om sig själv och sitt hem.
Började med ett corepass på Friskis Lindhagen. Rätt jobbigt till en början då min träningsvärk gjorde att jag var stel som en pinne men efter ett tag när musklerna började mjukas upp gick det bättre. Kommer förmodligen lägga till magen till träningsvärkslistan ikväll (hoppas hoppas!).
 
 
Resten av dagen har jag lagat mat, diskat, strukit stryktvätten, gått ut med sopsorteringen med mer, med mer. En liten klapp på axeln till mig själv tycker jag! Nu ska jag snart ta fram dammsugaren också så det blir en perfekt finish på mitt lilla projekt :)
Så mycket bullar och kakor som jag åt igår var riktigt länge sedan. Herregud, det fanns hur mycket som helst och det tog aldrig slut! Verkade i och för sig som om vi inte heller hade någon botten för vi bara åt och åt. Men så gott det var, helt klart värt att sitta där alldeles trötta efter sockerkickarna. Hur mysigt som helst, Sophia hade gjort allting superfint.
 
Sophia hade bakat massa gottis
 
Hanna hade bakat cupcakes - fantastiskt goda!
 

Sedan bar det av vidare till Medis, först med Fanny och sedan anslöt större delar av de som hade varit på kafferepet. En mycket trevlig kväll :)
 
 
 
 
Jag och Sara valde att trotsa regnet och visa vilka fotbollsfruar vi egentligen är! Så har jag ganska nyligen kommit hem från Sicklas match mot Vasastan. Slutresultatet blev 2-2, även om jag tycker att det är ganska orättvist. Sickla var bättre matchen igenom även om Vasastan också hade sina perioder. Supertrist att behöva säga det men domaren undrar jag ifall han ens hade vaknat idag. Han missade så otroligt mycket så det var pinsamt. Men tack och lov gjorde det varken eller, så nu ska jag sluta klaga på honom.
Ted gjorde däremot årets mål, så sjukt snyggt! Frispark från ca 20 meter, ribba in. Så stolt över honom!
 
Igårkväll var jag hemma hos familjen på middag, alltid lika mysigt! Blev dock inte så långvarig där utan åkte hem och somnade i soffan. Så otroligt skönt!
 
 
 
Idag har jag varit duktig och var uppe relativt tidigt för att köra skivstångspass med Fanny kl 11.30. Gick bra, mitt första "riktiga" skivstångspass, för förra gången var dels väldigt länge sedan så kommer knappt ihåg hur det var men jag var själv och gjorde förmodligen inte rätt och hade säkert fel vikter. Plus att sällskap gör att det alltid är mycket roligare! Passet var alldeles lagom för min kropp idag, var helt slut och skakade i lår och armar en bra bit efteråt. Var till och med jobbigt att tvätta håret, haha! Vilket skämt :)
 
Nu är det alldeles strax dags att åkte till Fia som ska ha kafferep (ja, hon är 26 och börjar alltså bli gammal enligt henne själv), och sedan vidare in till stan för att titta på en kompis kompis som ska spela. Blir nog kul! Härliga lördag!
 
Hej hopp och godmorgon! Själv är man uppe med tuppen på en ledig fredag, hur knäpp får man bli? Jo, jag har kommit på att morgonträning gör mig gott så därför försöker jag komma in i att gå upp tidigt på morgnarna och träna lite.
 
Var precis ute och sprang med snygg-Fanny (ja, har man matchande tröja och skor får man heta så) runt Stadshagen så känner mig rätt duktig. Kan inte påstå att mitt flås är vad det en gång har varit men med Fanny som hela tiden försöker få upp mitt tempo lyckades jag riktigt bra under förutsättningarna :) Jag är klart nöjd med min insats. Hade tänkt att bli bättre förstås men den första löprundan för höstsäsongen är klart godkänd. Tilläggas ska att jag egentligen HATAR att löpträna, därför får jag en extra klapp på axeln att jag gjorde det!
 
Själv har jag varit vaken sedan 06.30. Har man tvättstuga kl 06.40 så måste man helt enkelt gå upp tidigt. Jag klagar förvisso inte, har äntligen kommit in i det här med att gå upp tidigt på morgonen igen. Har sovit lite för länge på sommaren men nu när hösten ligger runt hörnet så är det dags att anpassa sig igen. Skönt!
 
 
 
Sedan är det träning vid 11.30 i Sickla. Core den här gången, länge sedan jag körde så har en känsla av att jag kommer gå därifrån helt slutkörd och förmodligen vakna imorgon med grym träningsvärk. Men hey, that's life!
Precis kommit hem från lunch och fika med söt-Lotta. Lunch på Vapiano och fika på Vetekatten. En helt perfekt onsdag! Tur som tusan att jag kom hem när jag gjorde för nu vräker regnet ner utanför fönstret. Regnade så mycket att jag var tvungen att stänga fönstret som var öppet. Så ibland är det bra att man har turen på sin sida :)
 
Lottas till vänster, min till höger. Mums!
 
 
 
Fick för övrigt brev från Folktandvården, kallelse till undersökning. Jippie, superkul, för jag äääälskar ju verkligen tandläkaren. Nej fy fasiken, finns det någonting jag verkligen hatar är det att gå dit. Då har jag ändå haft tandställning i nästan tre år så borde blivit van men nej då - fortfarande lika hemskt! Får tänka positivt att det enda som kan hända är att de skrapar lite tandsten (vilket jag i och för sig inte tycker om alls!) eller bokar en ny tid för borrning/operation/utdragning av tänder etc. Finns värre saker än bara en undersökning.. Åh, usch, tänk lite på stackars mig om två veckor!
 
Igår spenderade jag dagen med finaste Carro och hennes lilla sötnos Tilda. Tänk att man kan bli så glad av att bara ha en liten bebis i rummet! Sen att hon är en mästare på att underhålla gör ju inte saken värre ;)
 
 
Om några timmar ska jag röra mig mot stan och äta lunch med Lotta, mysigt! Vapiano har ju världens bästa pasta så kan ju inte bli annat än perfekt :)
Hade en så mysig kväll igår med mina fina flickor från GIH. Så synd att vi inte hinner ses oftare, jag saknar ju er! Har så kul varje gång vi ses, ni är fantastiska
Lagade lite makaronilåda som man alltid fick förr på dagis, blev hur bra som helst. Tänk att jag klarar mig bättre och bättre i köket - helt otroligt. Jag är så stolt över mig själv!
Avslutade kvällen med att spela Draw, så fruktansvärt roligt spel. Skrattade så jag fick kramp i magen. För er som inte har spelat Draw rekommenderar jag er att prova på det. Du får ett ord som du ska rita och de andra spelarna ska gissa. Orden är naturligtvis inte vanliga ord utan helt sjuka ord såsom cp-kärring, bakiskåt, ladyboy och sektledare. Ja, ni hör ju själva hur kul det är att rita detta.
 
Nu är klockan kvart i tio och jag har redan hunnit genomföra dagens träningspass - spinning med Fanny på Sveavägen. Starkt jobbat! Grymt varmt och svettigt i salen, jag har nog aldrig svettats så mycket på ett träningspass, eller i alla fall inte på väldigt länge. Har hört att man är vältränad om man svettas mycket, undrar hur mycket detta egentligen stämmer? Kan inte påstå att jag är vältränad (än!) men är kanske inte heller i min sämsta form. Nåja, sammanfattningen är att morgonträning verkligen kan vara min grej!
 
 
Nu lite mys i soffan framför Vänner och sedan rullar jag iväg till Ektorp för att spendera dagen med fina Carro och hennes lilla sötnos!
ÄNTLIGEN var det min tur att se den omtalade Batman-filmen. Och ja, det var verkligen så bra som alla säger! Se den!!!
Hade en supermysig dag med många av mina fina vänner. Mycket bra initiativ Maria! En helt vanlig söndag med först lunch och sedan bio - hur bra är inte det? Perfekt att gå på bio på söndagar, framför allt mitt på dagen för då har man hela kvällen kvar sen. Att man inte gör det oftare är ganska korkat.
 
Tack söta vänner för igår! Carro, Ronny, Erik, Frida, Maria, Jocke, Sara, Johann och Sophie 
 
Ronny och Carro
 
Erik, Maria och Jocke
 
Johann, Sara och Frida
 
Den obligatoriska popcorn/godis-kön
 
Batman - here we go!
Kom hem för en liten stund sedan från stan. Tänkte att jag skulle spendera lite tid med mig själv så jag tog en promenad till stan och gick runt lite här och var. Har sett mycket snygga kläder i H&M-katalogen så tanken var att jag skulle hitta de sakerna i butiken så jag kunde använda mina presentcheckar (det går inte att göra via internet, tyvärr). Men hur gick det då? Inge vidare värst bra. Gick runt på 5 olika H&M utan lycka. Däremot fick jag reda på rätt storlek i ett par jeans så jag får helt enkelt beställa dem från nätet ändå!
 
Valde egentligen fel dag att gå på stan då det är Stockholms Kulturfestival och Ung 08 vilket jag bittert fick erfara. Hade helt missat att det är just nu så det var folk överallt, precis överallt! Tänk att det ryms så mycket folk i en enda stad. Oj, oj, oj! Mysigt trots allt då vädret var på topp :)
 
Stockholms Kulturfestival 2012
 
Lite gymnastik på Sergels Torg
 
Patrik Sjöberg gästade Gallerian, lång som ett torn! Kvinnan bredvid är ungefär som jag...
 
Just nu sitter jag och snaskar på lite lördagsgodis som jag helt enkelt var tvungen att köpa. Är det lördag så är det! Snart dags att göra mig iordning och åka till Lotta på födelsdagskalas, wihooo!
 
Mmmm... lördagsgodis!
 
Sista jobbdagen var inte så farligt jobbig som jag skulle tro. Allt var som vanligt (alltså hände inte mycket på kontoret) men jag fick mockarutor till fikat - mums! Sååå goda och alldeles för stora så gick därifrån med fullproppad mage. Det enda som blev lite jobbigt var när jag fick presenter av mina kollegor och den som satt närmast knuffade lite på mig och sa "kom igen nu Ellen, gråt lite". Även om det var menat på ett skämtsamt sätt så kunde jag såklart inte hålla tårarna borta utan några letade sig fram mellan ögonlocken.
De hade tänkt på att jag skulle börja plugga så min present bestod av kollegieblock, matlåda, post-it-lappar och liknande saker. Tack så mycket!!!
 
 
 
Sen efter jobbet mötte jag upp Mia, Sara, Sophie och Linn för att äta middag och sedan bege oss till Gröna Lund och spana in Magnus Uggla. Tanken var egentligen från början att vi bara skulle ta en liten AW och snacka skit men ändrades snabbt till en bit mat och Grönan. Inte mig emot, men vi måste ta den där AW:n snart ändå!
Kan för övrigt tipsa om att INTE gå till stället vi var på! Balthazar hette det, ligger i Götgatsbacken på en liten väg in till vänster (om man kommer från Slussen). Är ju bara ett hak egentligen så man kanske inte ska förvänta sig så mycket men hamburgaren jag åt smakade långt ifrån bra och det fick jag svar på när jag kom hem på kvällen och insåg att jag nog hade ätit något dåligt. Men men, Uggla var i alla fall bra!
 
Då var sista dagen på Sandart&Partners påbörjad. Känns lite halvkonstigt men ska ändå bli rätt skönt att slippa jobba ett tag och plugga istället. Lyckas förhoppningsvis komma igång ordentligt med träningen igen - längtar! Är så mycket skönare och enklare att kunna träna på dagarna!
 
Ikväll är det AW med tjejerna, och eventuellt blir det ett besök på Grönan efteråt för att se Magnus Uggla. Har inte bestämt mig än hur jag vill göra men har en känsla av att jag nog kommer hänga med. Faller för grupptrycket, haha! Har aldrig sett Uggla live, han kanske är värd att se.
Igår fick jag äntligen träffa min lilla Bella igen! Var alldeles för länge sedan, vi är på tok för dåliga att ses. Måste bli skärpning med det! Det som ändå är underbart när man är med Bella är att det är som om ingen tid har förflutit utan det känns som om vi sågs bara förra veckan. Love it!
 
 
 
På kvällen åkte jag till Grimsta IP för att kolla på Ted & Co (fråga mig inte varför jag är så knäpp i huvudet!) men jag tror att det uppskattades, även om alla killarna garvade åt mig när jag kom dit. Är man fotbollsfru så är man - då ska man väl följa laget i både med- och motgångar? Am I right or am I right? ;)
Tyvärr blev det ingen vinst denna gång. Trots slutresultatet 1-1 kändes det ändå som en tung förlust då Sickla spelade bättre genom hela matchen och Vällingby lyckades kvittera på övertid. Surt som satan, men det är bara att bita ihop och komma igen!
 
 
Då är vi i mitten av sista veckan. Sista jobbveckan, på ett helt år. Kan inte låta bli att känna att det ska bli skönt att sluta jobba för att övergå till fattig pluggis - igen. Förhoppningsvis för sista gången. Tror verkligen att jag har hittat rätt nu. Det känns ända ut in fingerspetsarna att det är rätt! Det är inom administration jag hör hemma, det är där jag presterar som bäst. Att samtidigt vara intresserad av ekonomi och då kunna mixa det med administration är helt enkelt perfekt för mig. Ja just det, för er som inte vet; jag ska plugga till löneadministratör ;)
På fredag är alltså sista dagen på Sandart&Partners Advokatbyrå. Jag har blivit lovad att bli avtackad med mockarutor till fikat så slutet blir nog bra.
 
Det är trots all en bitter-sweet känsla som sprider sig i kroppen när jag tänker på det men allt slut kommer till en bättre början, så tänker jag!