Idag är en dag då jag vill vara utomhus! Gråter lite över att behöva sitta inomhus och jobba när det är solsken och 11 grader varmt utanför fönstret. I alla fall var det det för några timmar sedan, nu har det kanske sjunkit lite men det är fortfarande sol. Normalt brukar jag skutta av glädje över att jobba inomhus i dessa tider (snö, slask, regn och rusk) men inte idag. Idag avundas jag de som får sol på sig.
Men jag är inte bitter, snarare tvärtom - egentligen. Det fina vädret innebär förhoppningsvis att våren är påväg och det gör mig ingenting. Älskar verkligen våren, det är den mysiga tiden när man vet att det leder mot sommaren - mot värmen och allt det härliga med den. Snart fylls alla butiker med fina vår-/sommarkläder och då är det dags att uppdatera garderoben. Längtar!

På tal om att uppdatera garderoben - äntligen har jag beställt ett par vita, låga Converse. De var helt slut förra året när jag skulle köpa, otroligt, gick verkligen inte att få tag på. Men nu är de tillbaka och snart dimper de ner i brevlådan och gör mig glad. Nice!





Ikväll kommer dessutom Fanny över på middag och filmmys vilket fulländar denna härliga vårdag!

Jag tyckte att jag förtjänade den sista pajbiten i kylskåpet. Den stod där och bara väntade på att jag skulle upptäcka den och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!


Hade en riktigt rolig kväll igår! Mina fina flickor Carro, Mia, Linn och Elin kom över på middag och spanade in nya lyan och blev samtidigt bjudna på middag. Tänka sig - jag lyckades riktigt bra med att laga mat! Jag, som knappt kan någonting inom matlagning. Som sagt blev det lyckat (i alla fall om man bortser från att jag råkade bränna lite choklad i micron...) och de gick förhoppningsvis därifrån mätta och belåtna.

Fick ett spel av Mia (Draw) som vi körde, sjukt kul! Kan verkligen rekommendera dettat till alla där ute. Det är ett skissa-och-gissa-spel fast med lite grövre ord och det bästa är att få se hur folk ritar. Vi är nog alla överens om att vi var fruktansvärt dåliga på att rita men på något sätt lyckades vi ändå klara nästan alla ord. Skrattade extremt mycket så har nästan lite träningsvärk i magen idag men jag klagar inte :)




Chokladfondue, mmm...!
Hur snygg är inte denna?! Fick precis mail från H&M med diverse nyheter inför våren. Där fanns en kostym i en härlig blå färg - till reapris! - och hur snygg är den inte..? Me love!


Undrar om jag är den enda som är positiv till måndagar? Tycker det är så härligt att få igång veckan igen. Tro inte att jag inte uppskattar helgerna - för det gör jag! Men tycker det är skönt att få en ordentlig vardag så man gör någonting utav veckan!
Idag skiner solen också så är på strålande humör. Dessutom kommer det lite fina tjejer hem till mig på middag ikväll så det är top notch just!


Riktigt mysig dag har jag haft idag! Skönt att inte ha något planerat utan bara kunna ta dagen lite som den kommer. Så jag bestämde mig för att ta en liten sväng förbi Sickla köpkvarter och kolla in utbudet på handdukar, inredning och lite annat smått och gott.
Kom hem med 4 mysiga handdukar från Hemtex, sex st bokstöd från Granit och väl inne på Granit hittade jag en ny fin almanacka för 2012 (se bild). Lycka med andra ord! Tror att Granit är min nya favvoaffär för inredning, så grymt mycket fint det finns där! Har på känn att det blir lite fler besök dit inom kort...

Åkte förbi kära familjen och kollade på Lugi - Skuru som sändes på SVT men det var tyvärr intet någon vidare match för Skurus del. Förlust med 6 bollar. Bara att komma igen till nästa match!

Nu - tacos och melodifestivalen med älskling, inte mycket som slår detta! (vet att jag är supernördig men I don't care..!)

...tycker åtminstone jag. Man ska göra vad man kan för att pigga upp tillvaron!



Då vi inte har skaffat internet ännu till lägenheten har jag inte kunnat lägga upp de otrooooligt fina bilderna från förra lördagens sushi-making. Så här kommer de nu :)

Melina fixar riset


Fanny har hand om laxen


Vilka fina töser!


De där sjögräsrullarna blev riktigt bra tillslut!


Avokado - mmm...!


Slutresultatet - 56 bitar på tre små tjejer...



Tilläggas ska kanske att jag tog på mig ansvaret som kameraman då jag helt ärligt är sämst på att laga mat! Tror inget grät floder över detta.. ;)

Äntligen tillbaka till vardagen! Självklart har jag njutit till fullo av min "ledighet" (vilket innebar soffliggande framför TV:n hela dagarna) så jag ska inte klaga. Men det är skönt att ha någonting att göra om dagarna och dessutom tjänar jag pengar på det. Allting är alltså frid och fröjd för stunden! Bara hålla tummarna att det inte har hänt alltför mycket på jobbet så jag behöver jobba ihjäl mig för att komma ikapp men i skrivande stund verkar det lugnt. Skönt!

I övrigt så ska jag göra ett nytt tappert försök att dra igång träningen igen. Ikväll är det boxning som står på schemat med min kära Linn. För er som inte har provat på boxning så tycker jag verkligen att det är på tiden! Sjukt kul att bara få stå och mata slag på någon stackare som ska försöka hålla emot, men det är otroligt bra träning. Känns i varje muskel dagen efter så jag MÅSTE komma ihåg att stretcha ordentligt efteråt. Har en förmåga att glömma bort det dessvärre... Note to self!

Dags att arbeta vidare, här kan jag ju inte hänga på arbetstid ;)

Undrar om jag är den enda personen i hela världen som inte tycker om semlor..? Jag äter varken grädde eller mandelmassa och själva bullen i sig är inte heller överdrivet god så kvar är bara florsockret och det vill jag inte sitta och trycka i mig utan någonting till. Alltså kan man säga att den här dagen inte är speciell över huvudtaget för mig. Längtar till på lördag så jag kan äta lördagsgodis igen, det är mycket bättre!

Men jag delar självklart glädjen med alla ni andra som tycker om semlor :)

Jaha, då var man sjuk igen. Har varit förkyld i över en månad och hade äntligen lyckats dra igång träningen igen men nu bestämde kroppen att det var dags för lite magsjuka, jag jublar! Finns väl inget värre? Förlorar pengar och kan i princip bara ligga i soffan och glo på tv. Jag är inte bitter...

Men helgen var super trots illamåendet! I lördags var det myskväll med Fanny och Melina med lite hemmagjord sushi. Grymt jobbat tjejer, 56 bitar på 3 personer - det var ingen slump att vi blev så mätta som vi blev! Framför allt inte eftersom vi tryckte i oss gino efteråt ;)
Igår var Carro här och spanade in lägenheten. Lilla sötnosen Tilda var såklart med och jag tror inte att jag någonsin sett en charmigare bebis. Oj oj vad underbar hon är! Det är svårt att slita ögonen ifrån henne när hon tittar på en och skrattar sådär härligt som bebisar gör.
Hann även med en middag med hemmagjord pizza hos Bobby och Sofia, nice! Kul att han flyttar upp snart :)

Nej, nu är det tillbaka till sängen som gäller. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Äntligen fredaaaaag! Inte för att det händer något speciellt men hur glad blir man inte över att få några dagar ledigt?! Det blir tummen upp-upp-upp!

Lite kul saker händer ändå i helgen; middag hos föräldrarna ikväll, middag med mina fina flickor från GIH på lördag och på söndag ska jag träffa Carro och Tilda. Myspys!


För info så är bloggen under redigering, men under tiden är det denna stilmall som gäller. Lite halvt ful sådär - jag vet - men det är ju bättre än ingenting!
...är helt klart att jag drack te idag - och tyckte om det! Alltså finns det hopp även för mig :)

Det var igår jag upptäckte hur fruktansvärt blek jag är under vintern! Ni som känner mig vet att jag är rätt blek även under andra årstider också men just nu är det så rått och kallt ute och då skulle man må bra av lite fuskbränna.
Alltså bestämde jag mig för att jag på lunchen idag skulle gå iväg till Apoteket och köpa ACO Sense&Care Sunkissed bodylotion. Tycker den är den bättre av brun-utan-sol-produkterna som finns och okej prisklass.

Efter det kunde jag ju naturligtvis inte motstå att gå iväg en liten sväng extra (då jag hade 25 min kvar på lunchen) och gick in på Gina Tricot i PK Huset. Är sällan inne på Gina längre, tycker tyvärr att deras sortiment har blivit sämre, men nu skulle jag ha ett par jeans och let's face it - Gina's jeans är faktiskt bra! Inte så bra som många andra men för 199 kr är jag mer än nöjd :) Hoppas de håller efter en tvätt bara..!
Såklart kunde jag inte låta bli att gå förbi deras träningsavdelning och hör och häpna - jag köpte faktiskt två grejer! Ett träningslinne och en VCT-jacka (?). Mycket mycket nöjd med dagens inköp!

Schnyggve eller..? ;)


  

Jajamensan, det stämmer - Elluun.blogg.se är tillbaka. Kände att det var dags för att börja skriva av mig lite igen och inbillar mig att det finns folk där ute som är intresserade av att läsa vad jag har att säga. Även om det inte finns så är det tryggt att tänka så :)

Tyvärr måste jag börja med att berätta om denna morgon som hittills inte har startat bra! Det började när jag kom ner till tunnelbanan vid Stadshagen... "Alla tåg vänder vid T-centralen p.g.a. vagnfel vid Kungsträdgården". Typiskt, då behövde jag åka till T-centralen och byta till röd linje för att komma till Östermalmstorg och trängas med alla "morgonpigga" människor. När jag väl kommer på röda linjen så är det såklart übertrångt och precis bakom mig står en kille som tyckte att det passade sig bra att tugga tuggummi högt och ljudligt i mitt öra. Försökte bita ihop så gott det gick men tillslut blängde jag lite elakt på honom och då slutade han.
När jag kommer fram till jobbet så står läsk-och vattenleverantören redan utanför och väntar på att bli insläppt. Klockan var då 07.53 - helt otroligt! Enligt avtalet kan de inte komma förrän tidigast 08.45 då vi är på plats i receptionen och har tid att ta emot dem. Så efter en liten utskällning springer jag upp i trappen för att öppna åt dem. Vad ser jag då? Jo - SvD och Dagens Industri som vi får varje morgon ligger mitt i trappen! De brukar alltid lägga de fint utanför dörren eller om någon på firman har plockat med sig dem så ligger de på receptionsdisken. Men inte denna morgon. Usch, blöta och äckliga var de också.
Till råga på allt är jag redan hungrig igen efter frukosten och måste vänta en evig tid innan jag kan äta något. Suck. Jag tror att jag har PMS - herregud, jag blir irriterad för minsta småsak! Till mitt försvar så är väl alla lite extra griniga på morgonen innan dagen har kommit igång ordentligt, eller har jag fel? ;)

Nåja, jag ska försöka att inte gnälla allt för mycket i bloggen (även om jag heter Gnellen!). Så detta var ett klart undantag. Fick ur mig den värsta irritationen så nu kan jag ta emot dagen med öppna armar..!