Då jag har semester i 4 veckor kommer jag troligtvis inte ha tid/lust/ork att sitta och blogga. Känns som att den tiden kan gå till något viktigare ;) Chansen finns ändå att jag lägger upp någonting om jag absolut känner för det men troligtvis inte.
 
Så alla ni som blir ledsna nu - don't worry, jag kommer tillbaka i augusti. Vi hörs då! :)
 
Puss å kram
 
Nu är det 3,5 timmar kvar till semester i 4 veckor, ska bli så underbart skönt!!! Har aldrig längtat så mycket efter ledighet som nu, oj oj oj, tycker nästan synd om mig själv för att jag längtar så mycket. Men det kan ju vara positivt ibland att inte få allt på en gång utan få sukta lite, känna den där längtankänslan som är så underbar. 3,5 timmar - sen är det tack och hej, nästa stopp Skåne. I tre veckor, tre underbara veckor i ett underbart Skåneland. Myspys!
 
 
Den här gången måste jag ha gjort någonting rätt då jag redan har fått komplimanger från tre kollegor för min knut/bulle/håruppsättning/you name it. Jag som egentligen är helt sämst på att fixa håret, kan knappt göra en fläta på mig själv. Men komplimanger gör mig lycklig och villig att fortsätta lära mig!
 
Mina nya, fina armband från Snö - hur fint är det inte?! Har spanat på det i över en månad och såg i affären att det började ta slut, alltså var jag nästan tvungen att köpa. Hade ångrat mig annars, helt bombis. Plånboken mådde inte heller så fasligt dåligt över det då det var ett helt rimligt pris. Men ändå - smycken kan man väl inte ha för mycket av?
Gav ett likadant fast i annan färg till Sofia när hon fyllde år (härmigt av mig, jag vet!) men nu är vi braceletbuddies istället ;)
 
Låg ute och solade alldeles nyss på lunchrasten - så himla skönt! Ville verkligen inte gå därifrån, var alldeles för bra. Njöt verkligen av varenda sekund. Kändes som en bra start på semestern, men så vaknade jag till liv och insåg att det bara var rast...
 
Tycker faktiskt att jag är värd lite semester nu. 2 days to go, nedräkningen har börjat på allvar!
En vanlig måndag kan man spendera på detta sätt!
Finaste lilla tjejen ever, I'm in lööööööv!!!!
 
Den här helgen har varit hur mysig som helst! Började med fördrink och förrätt hos Nilsson/Bruzelius. Mycket goda drinkar, tycker det är grymt när man hittar på eget och så blir det så bra! Sedan fortsatte vi till Piren som ligger nere vid Kristinebergs hamn. Har ni inte varit där ännu rekommenderar jag er verkligen att gå dit. God mat och mycket mysig atmosfär och det bästa är att man kan sitta ute vid vattnet.
 
 
 
 
 
 
 
Detta åt jag - rimmad lax med dillslungad potatis och siklöjromsås. Massa tummar upp!
 
Igår morse åkte Ted till Ängelholm, måste passa på så mycket som möjligt under semestern förstås. Jag kunde däremot inte följa med - ÄNNU - utan måste stanna hemma och jobba en vecka till. Sen så!
Har umgåtts med familjen hela tiden, tycker om när det blir mycket kvalitetstid med familjen :) Var först i Kista galleria med Frida och sedan mötte Kajsa och Marcus upp oss där. Tyvärr blev det inte så mycket shopping som jag hade hoppats på men lyckades hitta ett sött linne och ett fantastiskt fint armband som jag har sneglat på i en månad och äntligen tog mig i kragen och köpte. Tyvärr inga bilder men tvivlar på att det dröjer innan det kommer ;)
Sov kvar här också, och vaknade upp till solsken och frukost i solen. Nåja, i alla fall en liiiten stund, sedan åkte jag och mamma till kyrkogården och hälsade på mormor som skulle ha fyllt 80 år idag. Stort grattis mormor, saknar dig!
 
 
 
Nu ska vi alldeles strax gå över till morbror Christer för att fira lille kusin Oliver som blir 8 år (imorgon, men bättre att fira på en helg!). Ska bli kul, lite för länge sedan jag träffade kusinerna. Där väntar paketöppning, fika och massa skitsnack. Love it!