Efter mycket lång väntan (närmare bestämt sedan förra sommaren!) tog jag mig äntligen i kragen och bokade en klipptid. Har verkligen bortprioriterat mitt hår men när tovorna letar sig fram varje gång jag tar på mig jackan, ja - då är det banne mig dags att göra något åt saken! Hade tid igår hos Rebecca och blev mycket nöjd med resultatet, tjohooo! Köpte även med mig lite volymprodukter som jag hoppas ska göra mirakel för mitt hår nu. Har hopplöst hår, bara rakt och platt och tråkigt så nu lägger jag all min tro till dessa produkter. Make me beautiful!

Hade därefter en mycket mysig kväll hos Carro (och Ronny, men han kom inte förrän senare). Så synd att man inte riktigt har tid att träffas överdrivet mycket längre p.g.a. jobb och massa annat. Måste man verkligen bli vuxen..?


@ Salong Systrarna Villarp



Produkterna som ska göra mirakel med mitt hår




Den osminkade sanningen - men ändå en bild på resultatet

Hade tänkt gå ner till Subways och köpa mig en macka till lunch men två av mina kollegor hade andra planer för mig. Spontanlunch på Golden Hits, varför inte? 80 kr för riktigt bra tallrikar med stort salladsbord, bröd, dricka och kaffe. Jag klagar inte! Lite kan man väl unna sig i vardagen? :)

Fläskfilépasta



Bästa kollegorna! Sandra (till vänster) och Catrin (till höger).

Jag och Ted var hos Carro och Andreas a.k.a. familjen Gustafsson/Rehn igår på middag och lite mys med Tilda. Tänk att en vanlig måndag kan bli så mycket roligare när man har underbara vänner omkring sig! Framför allt med en liten skrattade bebis dessutom - finns inte mycket som slår det :)


Mor och dotter



Far och dotter



Finaste lilla tjejen







"Lek med mig mamma!"


Åååh, det har verkligen varit en underbar helg! Har hänt saker hela tiden vilket har gjort helgen utnyttjad till fullo.

Teds pappa har bott hos oss fredag-söndag, mycket trevligt med lite skånskt släktbesök. Har hunnit med både middagar, spelande, shopping, fotbolls- och hockeytittande och mycket mer.

I lördags var jag som tidigare nämnt ute en liten runda vilket var riktigt lyckat! Älskar när kvällarna blir så lyckade :) Dessutom var det inte överdrivet mycket alkohol inblandat vilket kändes riktigt skönt att klara sig utan. Tack för i lördags alla ni som var med!

Under gårdagen var det både fotboll och handboll på schemat - DIF spelade träningsmatch på Stadshagens IP och syrrans lag spelade handboll i Nacka Bollhall. Sport på helgerna är mycket uppskattat från min sida och har man dessutom en sambo som är tokig i sport i alla möjliga kombinationer så är det bara postivt att jag själv hänger med.

Så för att summera - mycket bra helg! Dessvärre var jag sämre bakom kameran den här gången så har inga bilder att dela med mig av. Ska bli en reminder till kommande helger.


Påväg hem efter en riktigt rolig, mysig, oförutsägbar kväll med både det ena och det tredje. Blev en del barhoppning men när kvällen blir så trevlig kan det inte annat än uppskattas. Tack alla inblandade!

Jag kunde inte låta bli! Finns så många härliga färger i butikerna nu att jag helt enkelt var tvungen att köpa denna mintgröna tröja. Mysig va? Lite halv-fjortisvarning att fota i provrummet kanske men det struntar jag i, måste ju visa :)

Då Djurgården inte klarade av att ta mer än en poäng under gårdagens match så var jag ju tvungen att sörja lite. Den här gången kändes det lite bättre och jag behövde inte ha särskilt dåligt samvete då mitt val av tröstmat blev jordgubbar. Mums! Sommaren är på G!


Ikväll vinner vi. Make me proud.


Japp, that's true. Idag är en SÅDAN dag, en dag som jag önskar kunde försvinna illa kvickt! Tycker inte om den här dagen, ge mig en annan, tack.

Precis hemkommen från dag 1 av 2 på den otrooooligt spännande engelskakursen jag går som är på Quality Hotel Nacka; Engelska för receptionisten. Kan inte påstå att den ger mig överdrivet mycket men det är ganska roligt ändå. Har hört det mesta tidigare då jag faktiskt har läst Affärsengelska, men repetitio est mater studiorum som vi fick lära oss i grundskolan (=repetition är studiernas moder, för er som inte kan latin ;) ). Kursledaren är toppenskön och kursarna är rätt roliga de också, även fast jag är betydligt mycket yngre än snittet. Tror hon som är närmast mig i ålder är 35 så jag känner mig superpluttig. Fick ändå beröm för mitt engelska uttal så jag klagar inte!

Nähä, om jag ska ta och göra min lilla läxa tills imorgon då. Sen är det mys framför TV:n all night long då Ted är ute på språng tills jag sover.


Sitter självklart längst fram som den pluggis man är!



God mat fick vi också, Wallenbergare minsann

Ååååh jag vill trääänaaaaaaaa!!! Sitter här framför dataskärmen på jobbet i min sköna kontorsstol men det enda jag tänker på är att jag vill iväg och träna! Har så mycket spring i benen just nu som jag inte kan få utlopp för bara för att jag sitter där jag sitter. Har kommit in i träningen ordentligt känner jag vilket gör det ännu svårare just nu. Längtar till efter jobbet, då är det dags igen, tjohooo! (Håller alla tummar jag har att jag får plats på steppasset som är kl 18, var fulltbokat sen flera dagar tillbaka..)

Step - så kul!

Bild lånad av Google.se
Igår (lördag) var jag och Ted på Decathlon, en stoooor sportbutik som ligger i Bromma. Jag vet vad ni tänker - "hallå, menar hon inte XXL Sport nu?", men icke! Denna butik ligger några minuter från Bromma Blocks och de har hur mycket saker som helst. Personalen i butiken är även här specialiserad på sin egen sport så de kan verkligen sin grej :)
Vi var på jakt efter en cykelhjälm (Ted), en sportbag (Ted) och träningskläder till oss båda. Lyckligtvis hittade vi det, och lite till - som det alltid blir...


Letar efter den perfekta cykelhjälmen



"Det är tråkigt att prova kläder..."



Ted blev inte gladare av att jag försökte smyfota honom




Men såhäääär kul hade vi i alla fall!




Detta köpte jag;
- orange träningslinne
- blått träningslinne
- grå löparshorts (naturligtvis när det är varmare ute!)
- knähöga, svarta löparbyxor
- rosa träningsbag

Inleder helgen med lite träning. Step 2 - work it out!!!

Ville bara säga att jag älskar mitt liv just nu! Jag måste lära mig att glädjas åt detta tycker jag, är alldeles för sällan som jag verkligen inser hur bra jag mår. Största anledningarna är

- min pojkvän som älskar mig (right back at ya!)
- en helt underbar familj som alltid ställer upp i vårt och torrt (även Teds familj!)
- mina vänner kan vi inte ens börja diskutera för de är hur fantastiska som helst
- träningen har kommit igång ordentligt och även om resultaten inte visar sig alltför tydligt så känner jag att det är påväg
- jobbet är inte särskilt betungande just nu och hade precis ett utvecklingssamtal som gick super och fick mig på bättre humör
- våren är påväg med stormsteg och solen skiner varje dag utanför fönstret
- alla nya, fina vårkläder som finns överallt i alla butiker (framför allt alla roliga färger som värmer!)
- jag känner mig mer tillfreds med mig själv på ett sätt som inte riktigt går att förklara

Kommer säkert komma en liten dipp om ett tag men det är då jag kommer försöka plocka fram den här listan och återigen påminna mig själv om att vara lycklig. Love your life!!!


Jag och Penny var på middag hos Cicci igår - hög mysfaktor! Känns som att vi har känt varandra i evigheter, och det har vi faktiskt också. Alla tre är uppväxta på samma gård från det att vi i princip var nyfödda, är lika gamla, har gått i samma skola i 9 år och umgås fortfarande till och från. Alltså är det snart 24 år av skoj och påhitt. Detta innebär att Talluddsbrudar är bäst!

Jag har hört talas om mirakel tidigare men aldrig riktigt upplevt ett - tills nyss. Detta mirakel kallas vårsolen.

Sitter på en bänk i Kungsträdgården i solskenet och bara njuter. Efter en liten stund kommer en tant som totalstinker av gammal tant-parfym och sätter sig i princip på mig (så när som på 20 cm) trots att hon har 4 meter tillgodo - jag bryr mig inte. Hon satt inte längre än 3 minuter ändå så var lugnt...
Strax därpå kommer två unga tjejer och sätter sig bredvid och börjar prata vitt och brett om hur kul de hade i helgen och plockar fram varsin wrap, med vad jag tror kan ha varit curry (?), vilket resulterar i att det börjar lukta illa och dessutom skava i öronen av deras gap - jag fortsätter att inte bry mig.
Efter bara någon minut kommer två tjejer med ett barn i ca 4-årsåldern och sätter sig precis bakom mig, lagom nära så att ungen kan knuffa mig i ryggen x antal gånger, och drar fram en McDonaldspåse vilket försurar luften något otroligt. Har inte varit med om att det har luktat så mycket från Donken tidigare! I alla fall - jag bryr mig fortfarande inte, helt otroligt!! Satt bara kvar i lugn och ro och var glad.

Ett mirakel!



Vi insåg att det har gått 1,5 år sedan vi sågs sist, vilket är ännu ett tecken på att tiden går alldeles för fort..
Hur mysigt som helst var det i alla fall, hon är riktigt go' den där Linnéa :)


Imorse när jag gick till jobbet var jag på strålande humör - vinterjackan kunde äntligen lämnas hemma, finally! Så som jag har längtat efter det och nu är det äntligen här. Sitter på jobbet och blir ännu gladare av att se solen som tittar in genom fönstret och ger mig glädje.
Ser även fram emot lunchen idag, ska avnjutas med finaste Linnéa, var evigheter sen sist vi sågs!

Skickar en extra liten tanke till alla GIH-studenter som är uppe på fjället nu i två veckor framåt. Ni kommer säkert få det underbart :)

Vill också skänka en liten tanke till min stackars sjukling som ligger där hemma med magsjuka. Hoppas du mår bättre idag älskling!

Hittills har det varit en väldigt effektiv lördag, and I like it! Började dagen med ett aerobicspass på Friskis, superkul var det! Första gången jag provade just aerobics, har provat massa andra sorters pass, men det här var riktigt roligt. Fortsatte sedan till Kista gallerian där jag skulle köpa ett par skor på H&M som jag hade sett men som var slut i stan (såklart, alla springer ju dit först..). Hur lycklig blev jag inte när jag såg skorna, de fanns kvar i rätt storlek! Passade på att handla ett par till skor och även ett par kostymbyxor, nice!

På tal om H&M, är inte deras vårkollektion super? Hittar saker var jag än går i butikerna just nu. I alla regnbågens färger. Var inte rädd för att våga lite färg nu till våren, det är i alla fall inte jag. Plus att H&M:s priser är helt underbara. Fick tre par skor för 800 kr! Vilket inte jag tycker är så farligt. Kvaliteten kan diskuteras såklart men de brukar hålla ett år åtminstone :)

Ikväll blir det middag och melodifestival hos min käre morbror. Ska bli hur mysigt som helst!


Lycka!

Hur underbart är det inte att ha lite vardagslyx mitt i veckan? Helt underbart skulle jag säga! Två dagar varannan vecka kommer det massöser hit till kontoret och idag är det dags igen. Idag är det min tur. Så vid 16-snåret hittar ni mig liggandes på en massagebänk, flyendes från verkligheten om så bara för en liten stund.

Önskar att halvtimmen inte går så fort den här gången och önskar dessutom att jag inte somnar. Känns så värdelöst att ha somnat mitt i allt och då ha missat det. Fast känslan att vakna helt utvilad är ju bara to die for! Så jag klagar inte oavsett ifall jag somnar eller inte ;)



Bild lånad från Sparadiset.se
(Kan för övrigt varmt rekommendera detta ställe!)

Idag fyller mina fina Bella år!
Wohooo grattis vännen, hoppas din dag blir underbar!


Titta vad jag hittade på jobbdatorn! Massa fina bilder från när vi var på drejningskurs i samband med vårt julbord i vintras. Var ju bara tvungen att lägga upp och visa hur fin jag var och vilka vackra alster jag skapade. Enjoy!

Fulla av förväntan!


Hela gänget värmer upp med lite skumpa


Läcker?


In action


Happy, so happy!


Nöjda och glada över vad vi har åstadkommit


Made by Ellen
Hade en liten myslunch med mig själv idag. Tyckte att jag var värd det. Bara sådär. Du måste ta sig tid att ta hand om dig själv för du är viktig! Så jag knallade iväg till Bellmans (älskar deras luncher!), tog med mig lite att läsa och gick sedan in i min egen lilla bubbla. Det är så mysigt, I love it!


Man får försöka se det positivt. Det blir fler matcher att titta på. Förhoppningsvis vinner vi lite mer nu när motståndet (troligtvis) inte är lika tufft som det har varit under säsongen. Däremot är matcherna ack så mycket viktigare nu för vår existens i elitserien! Jag tänker inte ge upp, jag håller på mitt Djurgården.

Men ikväll tänker jag faktiskt trösta mig själv med bästa sorten - mangosorbet! Jag vet, "beach 2012 bla bla..", men jag gör som Jossan säger och skiter i det :) Just nu känner jag att jag tänker unna mig att tycka lite synd om alla oss djurgårdare och då är detta bästa lösningen!


Har fått en del pikar om att jag i ett inlägg skrev "beach 2012 här kommer jag" och sedan i nästa inlägg lägger jag upp en bild med en chokladkaka. Tilläggas till detta ska att jag inte har ätit upp den än, utan jag spar den till helgen - då har jag gett mig själv tillåtelse att äta lite onyttigt. Men från och med idag ska jag verkligen försöka att inte äta onyttigheter i veckorna och till veckorna räknas måndag-torsdag (fredagar blir svårt då vi har fredagsfika på jobbet och efter jobbet är det ju faktiskt helg!).

Så, önska mig lycka till istället, kan behövas - tro mig!

Det lönar sig att vara hjälpsam mot kollegorna ibland när man som tack får det i form av choklad :)


Känslan att vakna upp med en störd träningsvärk i rumpa och lår är faktiskt helt fantastisk. Det visar att träning lönar sig, tycker i alla fall jag. Körde pw och styrka igår och det var tydligen allt som krävdes för att känna såhär. Beach 2012 här kommer jag (?) !

Bokade precis biljetter till Summerburst i juni, kommer bli sååå bra! Förra året satt jag och några uppe på GIH:s gräsmatta ovanför Stadion och lyssnade, var bra det också, men inte tillräckligt. Så i år ska jag vara där i egen hög person tillsammans med underbara vänner. Hur gött är det inte?!

Köpte förresten ett nytt nagellack från H&M igår, fint va?. Färgen kallas "Fall in love" och visst blir man helt kär i det? Rött som drar lite åt det rostiga hållet. Tveksam på ifall bilden ger rättvisa åt färgen men jag är mycket, mycket nöjd ändå :)


Är mycket nöjd med helgen som varit. Var på datorjakt igår och det ser ut som att det blir den rosa Samsungen som jag la upp tidigare, men måste suga lite till på det. Så blev inget köp i helgen men det kommer, det kommer. Får nöja mig med att låna Teds dator tills vidare. Vågar inte riktigt använda min gamla för mycket, är rädd att den ska lägga ner totalt innan jag har hunnit föra över gamla filer. Men det här fungerar ju utmärkt :)

Igår hade vi familjen Gustafsson/Rehn på middag och tittade självklart på melodifestivalen. Tyvärr var det inte helt rätt låtar som gick vidare men shit happens, hade ändå ingen klar favorit i andra chansen. Hade väldigt trevligt ändå med god mat, härliga vänner och en liten bebis som är världens goaste!


 


Var ute på en pw i det fina vädret för en liten stund sedan. Slogs av hur vackert Stockholm kan vara. Riktigt mysigt att gå omkring när solens strålar värmer och humöret stiger när alla andra människor som är ute ler mot dig när du går förbi. Härliga Stockholm!

Även denna vecka gick fort. Väldigt fort faktiskt, trots att jag har varit själv i receptionen och har fått sysselsätta mig på bästa sätt. Tyvärr har jag inte haft mycket och göra men ändå har veckan på något sätt sprungit förbi. Kan det ha att göra med att jag har haft fullt upp på kvällarna? Troligtvis. Riktigt rolig vecka har det varit!

Måndag - middag à la moi med fina flickor
Tisdag - hockeykväll och middag med familjen
Onsdag - mat- och filmmys med Fanny
Torsdag - date med Bella + boxning med Linn


Ja, det har alltså hänt en hel del. Me like :)

Har ännu ingen aning om vad kvällen har att bjuda på så ser med spänning fram emot det. Samma sak gäller helgen. Är så skönt att inte ha någonting planerat utan bara kunna ta det som det kommer! Vet att jag ska gå på jakt efter en ny dator och har redan sett en som jag gillar - en rosa dessutom. Kan det bli bättre?! Ni som känner mig vet att jag gillar rosa och jag går naturligtvis inte bara efter utseendet när det gäller datorer, jag läste faktiskt om den först och insåg sedan att den fanns i rosa. Har aldrig haft en dator från Samsung innan men andra grejer därifrån, vågar man lita på att det är en bra dator..?


Bilder lånade från Elgiganten.se


Just det, jag försökte vara lite fredagsfin idag också. Blir på så mycket bättre humör när jag orkar ta mig tiden på morgonen att faktiskt välja något fint att sätta på mig. Framför allt på fredagar - då blir det tipp topp!

Mys på jobbet i min gosiga kofta. Är det grått och tråkigt utanför fönstret får man göra det bästa man kan av situationen helt enkelt. Enda som fattas är bara lite mysbelysning med tända ljus och något gott att äta eller dricka.