Idag var första dagen! Otroligt mycket att ta in så är rätt trött i huvudet just nu men det ger förhoppningsvis med sig med tiden.

Började dagen med en liten frukostfika där jag fick presentera mig och lära känna tjejerna i löneteamet lite mer. Min handledare Pernilla fortsatte förmiddagen med att visa mig olika funktioner och annat i deras datasystem. De använder Hogia Lön Plus vilket skiljer sig en del från det Hogia vi har arbetat med i skolan men är trots det rätt likt i grund och botten. Ska nog inte bli allt för svårt att komma in i efter hand.

Blev bjuden på lunch = stort plus i kanten! De ville visa sig från sin bästa sida såhär första dagen så jag, Pernilla och Micaela (ekonomichef) var på restaurang 1900.

Eftermiddagen fortsatte precis som förmiddagen med mycket information och mycket sitta vid sidan om. Har absolut inte gjort någonting att jag fick sitta vid sidan om så mycket första dagen. Verkar som att de vill att jag ska försöka komma igång med allt på en gång, förmodligen med start imorgon.

 

Mitt fina skrivbord